اصبح المطبخ الياباني مؤخراً مشهوراً كثيراً في الغرب سواء بأكلة "سوكي ياكي" او "السوشي" العجيب ونال استحسان العالم. الكثير من الزوار القادمين إلى اليابان يجربون الاستمتاع بتناول السمك النيئ أو الروبيان المقلي بطريقة مناسبة. إلا ان قليل من الزوار الذين يجيئون إلى اليابان لاول مرة مستعدين لتقبل التنوع والترف في الأطعمة التي يتم تحضيرها بطريقة تقليدية. يعتبر الاكل في اليابان تجربة ممتعة يتذكرها المرء ويحن إليها مدى الحياة. من بين الأطعمة الموجودة في اليابان:


Japanese cuisine has become popular recently much in the West either no Prescription &'Suki Yaki&'; or &'Sushi&'; strange, favored by the world. Many visitors to Japan Try enjoy raw oysters or fried shrimp fishing in an appropriate manner. But the few visitors who come to Japan for the first time ready to accept diversity and luxury in which foods are prepared in a traditional way. Eating in Japan is an enjoyable experience and yearns to one 
remembers for life. Among the foods in Japan 



1. سوشي(sushi) :


2. الرامن(ramen) :


3.تاكوياكي(takoyaki) :

4.تيمبورا(tempura):

5.تونكاتسو(tokatsu):


انتهى :)


تعليقات

إرسال تعليق